Нашата история

Предмет на дейност на компанията ни е производството на хартиени опаковки предназначени за най-различно потребление – брашно, хляб, сандвичи, вино, фуражи, цимент, строителни смеси, дървени въглища и други свързани както с бизнес потребители, така и с крайни потребители.

Фабрика за хартиени опаковки Клондайк ООД разполага с машини и съоражения за изпечатването и конверирането на хартията до получаването на краен продукт – хартиена опаковка според нуждите на клиента.

За осигуряването на качество от най-високо ниво нашата компания работи с водещите производители в Света и Европа в областта на производството на хартия, полиетилен, лепила, мастила и други важни за производствения процес материали.

Фирмата не спира да наблюдава световния пазар и да се усъвършенства в новите тенденции в развитието на хартиените опаковки.

Отговорното производство, вниманието към клиентите и отношението към служителите винаги са били наш водещ приоритет.

Сертификат
ISO 9001:2008

Знаем как да постигаме повече

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin porttitor nisl nec ex consectetur, quis ornare sem molestie. Sed suscipit sollicitudin nulla tempor congue. Integer sed elementum odio.

0 +
Години опит
0 +
Различни модела
+
Произведени опаковки
Packaging
0

Как започна всичко?

Фабрика за хартиени опаковки Клондайк ООД е на българския пазар от 1995 година, като част от нейната дейност е била изработката на бутикови, единични опаковки за бутилки вино. Започнала, като една добра идея, в следващите години производството на опаковки се превръща в интересно и доходоносно занимание.

Не след дълго интересното занимание израства в промишлено производство, а скоро след това и основна дейност на компанията. И така благодарение на усърдната работа, постоянството и внимателното отношение към клиентите и продуктите и до сега компанията ни е сред добре развиващите се производители на опаковки в Европа.

2018

Продължаваме

Гледаме напред и разширяваме границите на нашите възможности.

2013

Производствена база с. Маноле

Закупуваме втора производствена база 10,000 кв. м. с цел разширяване на производствените капацитети.

2003

Производствена база с. Труд

Първата собствена база целяща изцяло производството на опаковки.

1998

Стартира промишлено производство на хартиени опаковки

Инвестираме в първите си производствени мощностни за промишлено производство.

1995

Стартира дейност

Компанията стартира дейност, като част от нея е било производството на хартиени пликове.